Framboise
Framboise
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 500 | g | Purple Velvet Cake |
65 | g | ulei | |
90 | g | apa | |
325 | g | ou | |
Mousse de zmeura | 1000 | g | Panna Cotta |
500 | g | Farcitura Rasberry | |
550 | g | Rosette | |
Crema de iaurt | 300 | g | Rap Yogofresh |
300 | g | apa | |
800 | g | Panna Cotta | |
650 | g | Rosette | |
Glazura si decor | Satina White | ||
fructe proaspete | |||
colorant natural alimentar |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute. Dupa coacere si racire, foaia se decupeaza cu o forma circulara.
Mousse de zmeura:
Se incalzeste la bain marie Panna Cotta si se adauga pe rand, Farcitura Raspberry si Rosette semispumata.
Crema de iaurt
Se hidrateaza Rap Yogofresh si se amesteca cu Panna Cotta incalzita la 350C. La final se incorporeaza lejer Rosette semispumata.
Ansamblare in forme circulare
- foaie
- mousse zmeura
- crema iaurt
- glazura
- decor