Rețete Rețete

Duchesse

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 500 g Purple Velvet Cake
65 g ulei
90 g apă
325 g ou
Crema de ciocolata alba 1000 g Panna Cotta
500 g Arabesque Blanc 29
650 g Rosette
Glazura si decor Miroir neutral
Colorant natural alimentar

Mod de lucru

Foaie: 

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in  tava 60/40, tapetata cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5-6  minute.

Crema de ciocolata alba 

Se incalzeste la bain-marie Panna Cotta, se adauga Arabesque Blanc 29 si se amesteca  usor pana se topeste ciocolata. In amestecul obtinut se incorporeaza lejer Rosette spumata.

Mod de ansamblare:

  • foaie
  • crema
  • decor
  • glazura
Duchesse