Duchesse
Duchesse
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 500 | g | Purple Velvet Cake |
65 | g | ulei | |
90 | g | apă | |
325 | g | ou | |
Crema de ciocolata alba | 1000 | g | Panna Cotta |
500 | g | Arabesque Blanc 29 | |
650 | g | Rosette | |
Glazura si decor | Miroir neutral | ||
Colorant natural alimentar |
Mod de lucru
Foaie:
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.
Crema de ciocolata alba
Se incalzeste la bain-marie Panna Cotta, se adauga Arabesque Blanc 29 si se amesteca usor pana se topeste ciocolata. In amestecul obtinut se incorporeaza lejer Rosette spumata.
Mod de ansamblare:
- foaie
- crema
- decor
- glazura