Tort cu coacăze
Tort cu coacăze
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 2,250 | kg | V-GO! Vegan Cake |
1,125 | kg | apă | |
0,525 | kg | ulei | |
0,260 | kg | pudra cacao | |
Crema de coacăze | 0,500 | kg | Fruit Filling Black Currant |
0,250 | kg | V-GO! Zeesan Neutral | |
0,100 | kg | apă | |
0,900 | kg | V-GO! Rosette | |
Umplutură de fructe | 0,600 | kg | Fruit Filling Black Currant |
Glazură | 0,300 | kg | Chocolatier Profi Nero |
0,300 | kg | V-GO! Rosette | |
Decor | 0,200 | kg | fructe proapete |
Mod de lucru
Blat
Se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 5-6 minute, la viteza mare. Compoziția se toarnă în mod egal în 3 tăvi 60/40cm. După coacere și răcire, blatul se decupează în 6 forme circulare cu Ø de 15 cm.
Cremă de coacăze
V-GO! Zeesan Neutral, apa și V-GO! Rosette se spumează, iar apoi se amestecă cu Fruit Filling Black Currant.
Asamblare: Se ia un cerc cu diametrul de 15 cm, se așază la baza primul rând de crema, se acoperă cu al doilea strat de blat, se aplică un strat de cremă, se adaugă umplutura de fructe și se închide cu ultimul blat. Se dă la rece pentru 24 de ore. După răcire se scoate din forma, se glazurează și decorează.
Temperatură de coacere: 170-180 °C.
Timp de coacere: 25 minute.