Tarta vegana cu fructe
Tarta vegana cu fructe
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Baza | 1000 | g | V-GO! Vegan Cake |
650 | g | apa | |
200 | g | ulei | |
Umplutura | 500 | g | Patissier Sour Cherry |
Aluat crumble | 130 | g | V-GO! Vegan Cake |
10 | g | apa | |
50 | g | Zela Creme NH |
Mod de lucru
Se mixează cu paleta toate
ingredientele timp de 5-6 minute, la viteza medie.
Compoziția se toarnă într-o tavă 60/20cm, acoperită cu Carlex Spray.
Se adaugă umplutura de fructe și se decorează cu aluatul crumble.
Se amestecă toate ingredientele pentru aluatul sfărâmicios, până la omogenizare. Aluatul obținut se dă la rece.
Temperatură de coacere: 170-180 °C.
Timp de coacere: 35-40 minute.