Rețete Rețete

Green Opera Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 2 kg Green Velvet Cake
1,3 kg oua
0,26 kg ulei
0,36 kg apa
Crema de branza 0,30 kg Zeesan Curd Cheese
0,37 kg apa
1,50 kg Rosette (spumata)
0,50 kg Panna Cotta
Jeleu de capsuni 2,00 kg Paletta Strawberry
0,20 kg apa

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5-7 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 4 tavi  60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute.

Crema de branza

Se hidrateaza Zeesan Curd Cheese apoi se incorporeaza Panna Cotta incalzita iar la final se inglobeaza Rosette spumata.

Jeleu de capsuni

Palleta Strawberry se incalzeste pana la fierbere impreuna cu apa, apoi se toarna in forma.

Mod de ansamblare:

  • blat
  • crema
  • jeleu capsuni
  • blat
  • crema
  • jeleu capsuni
  • blat
  • crema
  • jeleu capsuni
  • blat
  • decor
Green Opera Cake