Magenta cake
Magenta cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,50 | kg | Purple Velvet Cake |
0,32 | kg | oua | |
0,06 | kg | ulei | |
0,09 | kg | apa | |
Crema de ciocolata alba | 0,30 | kg | Zeesan Natural |
0,37 | kg | apa | |
1,50 | kg | Rosette | |
0,50 | kg | Chocolina White | |
Insetie rodie | 1,00 | kg | Pulpa rodie |
Glazura | 0,95 | kg | Paletta Strawberry |
0,03 | kg | apa | |
Decor | Bon Ton |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.
Crema de ciocolata alba
Se hidrateza Zeesan Neutral cu apa, se adauga in Rosette semispumata, dupa care incorporam pe rand Panna Cotta si Chocollina White.
Mod de ansamblare:
- blat
- crema
- glazura
- decor