Rețete Rețete

Winter Candles

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0.900 kg Purple Velvet Cake
0.600 kg oua
0.120 kg ulei
0.180 kg apa
Crema afine 0.500 kg Chocolina Burgundy
0.500 kg Rosette
Insertie de fructe 0.250 kg Fruit Filling Black Currant
Crema Panna Cotta 0.600 kg Rosette
0.400 kg Panna Cotta
Glazura si decor 0.400 kg Chocolina White
Decor decoratiuni Bon Ton
fructe proaspete

Mod de lucru

Foaie:

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de  4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2  tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5  minute.

Crema de afine

Se amesteca pana la omogenizare Chocollina Burgundy cu Rosette spumata si se omogenizeaza.  

Crema panna cotta

Se  spumeaza cele 2 ingrediente pana la omogenizare.

Glazura si decor

Se incalzeste Chocollina White la bain-marie si se utilizeaza la glazurare.

Asamblare in forma de monoportie

  • foaie decupata circular
  • 0,040 kg crema de afine
  • 0,010 kg insertie de fructe
  • foaie decupata circular
  • 0,040 kg crema panna cotta
  • Foaie banda pentru invelit prajitura
  • Glazura
  • decor
Winter Candels