Tort cu crema de ciocolata
Tort cu crema de ciocolata
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Compozitie | 0.300 | kg | Purple Velvet Cake |
0.040 | kg | ulei | |
0.060 | kg | apa | |
0.200 | kg | ou | |
Crema cu ciocolata | 0.200 | kg | Chocolatier Bianca |
0.600 | kg | Rosette (spumata) | |
0.150 | kg | Fruit Filling Lemon | |
0.100 | kg | Zeesan Neutral | |
Insertie de fructe | 0.300 | kg | Farcitura Raspberry |
0.100 | kg | Zeesan Neutral | |
Glazura si decor | 0.200 | kg | Chocolatier Bianca (incalzita) |
fructe proaspete | |||
blat sfaramicios |
Mod de lucru
Compozitie:
Se spumeaza cu telul toate ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o forma circulara de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 160°- 170°C, timp de 35-40 de minute. Dupa racire, blatul se taie in 4 foi.
Crema cu ciocolata:
Rosette spumata se amesteca cu Zeesan-ul Neutral, Fruit Filling Lemon si Chocolatier Bianca topita la bain-marie.
Insertie de fructe
Farcitura Raspberry si se amesteca cu Zeesan Neutral.
Montaj
Se monteaza intr-o forma circulara, alternative, blat, strat de crema. In ultimul strat de crema se adauga insertia de fructe.