Rulada cu fructe de padure
Rulada cu fructe de padure
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0.300 | kg | Purple Velvet Cake |
0.040 | kg | ulei | |
0.060 | kg | apa | |
0.200 | kg | ou | |
Crema de ciocolata | 0.200 | kg | Chocolatier Bianca |
0.400 | kg | Rosette (spumata) | |
Crema de fructe | 0.200 | kg | Chocolatier Bianca |
0.400 | kg | Rosette (spumata) | |
0.100 | kg | Farcitura Raspberry | |
0.100 | kg | Fruit Filling Blueberry | |
Glazura si decor | 0.400 | kg | Chocolatier Bianca |
fructe de padure |
Mod de lucru
Foaie
Se spumeaza cu telul toate ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200- 210°C, timp de 5-6 minute.
Crema cu ciocolata
Se topeste la bain-marie Chocolatier Bianca si se amesteca cu Rosette spumata.
Crema cu fructe
Se topeste la Bain-Marie Chocolatier Bianca si se amesteca cu Rosette spumata. Farcitura Raspberry si Fruit Filling Blueberry se omogenizeaza la blender si se amesteca cu crema obtinuta anterior.
Asamblare
Pe foaia racita se intind pe rand, crema cu ciocolata si crema cu fructe si se ruleaza. Se fluidizeaza la bain-marie Chocolatier Bianca si se toarna pe suprafata ruladei. La final se decoreaza cu fructe de padure.