Rețete Rețete

Rulada cu fructe de padure

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0.300 kg Purple Velvet Cake
0.040 kg ulei
0.060 kg apa
0.200 kg ou
Crema de ciocolata 0.200 kg Chocolatier Bianca
0.400 kg Rosette (spumata)
Crema de fructe 0.200 kg Chocolatier Bianca
0.400 kg Rosette (spumata)
0.100 kg Farcitura Raspberry
0.100 kg Fruit Filling Blueberry
Glazura si decor 0.400 kg Chocolatier Bianca
fructe de padure

Mod de lucru

Foaie

Se spumeaza cu telul toate ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200- 210°C, timp de 5-6 minute.

Crema cu ciocolata

Se topeste la bain-marie Chocolatier Bianca si  se amesteca cu Rosette spumata.

Crema cu fructe

Se topeste la Bain-Marie Chocolatier Bianca si se amesteca cu Rosette spumata. Farcitura Raspberry si Fruit Filling Blueberry se omogenizeaza la blender si se amesteca cu crema obtinuta anterior.

Asamblare

Pe foaia racita se intind pe rand,  crema cu ciocolata si crema cu fructe si se ruleaza. Se fluidizeaza la bain-marie Chocolatier Bianca si se toarna pe suprafata ruladei. La final se decoreaza cu fructe de padure.

Rulada cu fructe de padure