Rețete Rețete

Prajitura cu iaurt si fructe de padure

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat Purple 0.300 kg Purple Velvet Cake
0.040 kg ulei
0.050 l apa
0.200 kg ou
Blat Genoise 0.200 kg Genoise ES
0.200 kg ou
Mousse de ciocolata alba 0.500 kg Rap Yogofresh
1.000 L apa
0.800 kg Rosette
Amestec de fructe 0.500 kg fructe de padure, proaspete
Decor fructe proaspete

Mod de lucru

Blat Purple

Se spumeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza medie

Blat Genoise ES

Se spumeaza cu telul ingredientele timp de 8 -10 minute la viteza mare.

Compozitiile se toarna alternativ intr-o   tava 60/40, tapetata cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 10-12 minute.

Mousse de ciocolata alba

Se mixeaza cu telul apa si Rap Yogofresh timp de 3 minute la viteza mare. Crema obtinuta se amesteca cu  Rosette spumata.

Asamblare

  • blat
  • crema de iaurt
  • decor
Prajitura cu iaurt si fructe de padure