Rețete Rețete

Fresh cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0.900 kg Purple Velvet Cake
0.600 kg ou
0.120 kg ulei
0.180 kg apa
Crema de afine 0.500 kg Chocolatier Burgundy
0.500 kg Rosette
Insertie de fructe 0.250 kg Fruit Filling Black Currant
Crema Panna Cotta 0.600 kg Rosette
0.400 kg Panna Cotta
Glazura 0.400 kg Bianca Meringue
0.200 kg apa
0.200 kg zahar pudra
Decor fructe proaspete
Satina Dark

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de  4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2  tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5  minute.

Crema de afine

Se amesteca pana la omogenizare Chocollina Burgundy cu Rosette spumata. si se omogenizeaza. 

Crema panna cotta

Se  spumeaza separat cele 2 ingrediente, iar apoi se amesteca pana la omogenizare.

Glazura si decor

Se spumeaza toate ingredientele pana se formeaza  o bezea consistena.

Asamblare in forma de monoportie:

  • foaie decupata circular
  • 0,040 kg crema de afine
  • 0,010 kg insertie de fructe
  • foaie decupata circular
  • 0,040 kg crema panna cotta
  • bucati de fructe proaspete
  • Foaie banda pentru invelit prajitura
  • bezea
  • decor
Fresh cake