Fresh cake
Fresh cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0.900 | kg | Purple Velvet Cake |
0.600 | kg | ou | |
0.120 | kg | ulei | |
0.180 | kg | apa | |
Crema de afine | 0.500 | kg | Chocolatier Burgundy |
0.500 | kg | Rosette | |
Insertie de fructe | 0.250 | kg | Fruit Filling Black Currant |
Crema Panna Cotta | 0.600 | kg | Rosette |
0.400 | kg | Panna Cotta | |
Glazura | 0.400 | kg | Bianca Meringue |
0.200 | kg | apa | |
0.200 | kg | zahar pudra | |
Decor | fructe proaspete | ||
Satina Dark |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 minute.
Crema de afine
Se amesteca pana la omogenizare Chocollina Burgundy cu Rosette spumata. si se omogenizeaza.
Crema panna cotta
Se spumeaza separat cele 2 ingrediente, iar apoi se amesteca pana la omogenizare.
Glazura si decor
Se spumeaza toate ingredientele pana se formeaza o bezea consistena.
Asamblare in forma de monoportie:
- foaie decupata circular
- 0,040 kg crema de afine
- 0,010 kg insertie de fructe
- foaie decupata circular
- 0,040 kg crema panna cotta
- bucati de fructe proaspete
- Foaie banda pentru invelit prajitura
- bezea
- decor