Curd Cake
Curd Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foi | 0.600 | kg | Purple Velvet Cake |
0.080 | kg | ulei | |
0.120 | kg | apa | |
0.400 | kg | ou | |
Foaie decor | 0.300 | kg | Purple Velvet Cake |
0.040 | kg | ulei | |
0.060 | kg | apa | |
0.200 | kg | ou | |
Crema de branza | 0.800 | kg | Rosette |
0.400 | kg | Panna Cotta | |
0.200 | kg | Zeesan Curd Cheese | |
0.250 | L | apa | |
Insertie de fructe | 0.500 | kg | Fruit Filling Blueberry |
Glazurs si decor | 0.500 | kg | Chocolina White |
0.025 | kg | ulei | |
fructe proaspete | |||
decoratiuni Bon Ton |
Mod de lucru
Foi
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute.
Foaie decor
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 de minute. Dupa racire, foaia se decupeaza cu o forma ondulata .
Crema cu branza
Se hidrateaza Zeesan Curd Cheese, se amesteca cu Rosette semispumata si Panna Cotta spumata.
Glazura si decor
Chocollina White si uleiul se incalzesc la Bain –marie si se toarna pe suprafata prajiturii.
Asamblare
- blat
- crema cu branza
- insertie de fructe
- foaie
- glazura
- decor