Tarta cu mere si migdale
Tarta cu mere si migdale
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat tarta | 0.200 | kg | Bratislava Pastry Mix |
0.200 | kg | faina | |
0.180 | kg | Zela Creme | |
0.010 | kg | drojdie | |
0.075 | kg | apa | |
0.400 | kg | migdale | |
Umplutura | 0.600 | kg | Fruitful Apple XL |
0.200 | kg | pudra de migdale | |
Aluat pentru decor | 0.250 | kg | Zela Creme |
0.250 | kg | zahar | |
0.300 | kg | faina | |
0.100 | kg | Cream Vanilla | |
Decor | Mont Blanc |
Mod de lucru
Aluat fraged
Se mixeaza toate ingredientele pana devin o compozitie compacta si fragila. Aluat obtinut se lasa la rece minim 60 minute.
Umplutura
Se amesteca cele doua ingrediente.
Aluat pentru decor
Se mixeaza toate ingredientele si se lasa la rece timp de minim o ora.
Asamblare
Aluatul fraged se intinde intr-o forma circulara, cu diamentrul de 18 cm si se adauga umplutura. Pe marginea tartei, se presara aluatul de decor, sfaramat. Coacerea se realizeaza la temperatura de 170-180°C, timp de 30-40 minute. Dupa racire, se decoreaza cu Mont Blanc.
Produse
Fruitful Apple XL
Umplutură de măr cu bucăți mari utilizată în produsele de patiserie și de cofetărie.
Cream Vanilla
Cremă cu aromă de vanilie, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Mont Blanc Schnee
Mix pudră utilizat pentru decorare, cu stabilitate ridicată la umiditate și manipulare.
Cream Mango
Cremă cu smântână și aromă naturală de mango, gata de utilizat.
Zela Creme
Margarină pentru creme și aluaturi 80%.
Cream Choco Vanilla
Cremă cu aromă de ciocolată și vanilie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Cream Mango
Cremă cu aromă naturală de mango, gata de utilizat, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.