Rulou cu căpșuni și cremă de iaurt
Rulou cu căpșuni și cremă de iaurt
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 2000 | g | faina |
80 | g | Snakmix | |
30 | g | sare | |
900 | l | apa | |
Margarina pentru laminat | 800 | g | Zela Pastry 80 |
Crema de iaurt | 400 | g | Cheesekrem |
200 | g | iaurt | |
Umplutura | 800 | g | Patissier Strawberry |
600 | g | crema de iaurt |
Mod de lucru
Ingredientele pentru aluat se malaxează timp de 4 minute la prima viteza și 4-5 minute la viteza a doua. Aluatul obținut se lasă timp de 10 de minute în repaus. Se încorporează Zela Pastry, se laminează, se împăturește în trei, se laminează din nou, se împăturește în patru și se dă la rece pentru minim 30 de minute. După racirea aluatului se repetă procesul de împachetare și se dă la rece pentru minim 30 de minute. La final se laminează aluatul la 3 mm grosime. Se taie aluatul în bucăți 15/15cm, se crestează marginile, se adaugă umplutura și se împăturesc marginile.
Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-210°C, timp de 16-18 minute.