Rețete Rețete

Rulou cu căpșuni și cremă de iaurt

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 2000 g faina
80 g Snakmix
30 g sare
900 l apa
Margarina pentru laminat 800 g Zela Pastry 80
Crema de iaurt 400 g Cheesekrem
200 g iaurt
Umplutura 800 g Patissier Strawberry
600 g crema de iaurt

Mod de lucru

Ingredientele pentru aluat se malaxează timp de 4 minute la prima viteza și 4-5 minute la viteza a doua. Aluatul obținut se lasă timp de 10 de minute în repaus. Se încorporează Zela Pastry, se laminează, se împăturește în trei, se laminează din nou, se împăturește în patru și se dă la rece pentru minim 30 de minute. După racirea aluatului se repetă procesul de împachetare și se dă la rece pentru minim 30 de minute. La final se laminează aluatul la 3 mm grosime. Se taie aluatul în bucăți 15/15cm, se crestează marginile, se adaugă umplutura și se împăturesc marginile. 

Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-210°C, timp de 16-18 minute.

Rulou cu căpșuni și cremă de iaurt