Ring cu fistic si fructe de padure
Ring cu fistic si fructe de padure
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Compozitie | 1000 | g | Green Velvet Cake |
130 | g | ulei | |
180 | l | apa | |
650 | g | oua | |
Umplutura de fructe | 800 | g | Patissier Forest Fruit |
Glazura si decor | 800 | g | Chocolina White |
fructe de padure |
Mod de lucru
Indredientele pentru compozitie se spumeaza cu telul timp de 5 minute, la viteza mare. Compozitia se toarna in formele de copt, ¾ din inaltimea formei. Se adauga Umplutura de fructe in masa compozitiei. Coacerea se realizeaza la temperatura de 170°- 180°C, timp de 35-40 de minute. Dupa racire, suprafata produsului se glazureaza cu Chocollina White incalzita si se decoreaza cu fructe.
Retete este pentru 4 bucati .