Placinta moldovenesca cu dovleac
Placinta moldovenesca cu dovleac
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 0.500 | kg | faina |
0.015 | kg | sare | |
0.015 | kg | drojdie | |
0.250 | L | apa | |
0.0150 | kg | Zela Pastry | |
Umplutura | 0.500 | kg | Umplutura de dovleac |
Decor |
Mod de lucru
Ingredientele, exceptie facand Zela Pastry 80, se malaxeaza timp de 5 minute la prima viteza si 6 minute la viteza a doua. Aluatul obtinut se lasa 10 minute in repaus, apoi se adauga Zela Pastry 80 si se impatureste de 2 ori in 4 cu repaus intre turari de minim 15 de minute. Se lasa la rece cca 20 minute, apoi se intinde in foaie, se adauga Umplutura si se ruleaza foarte strans. Se asaza rulourile pe tava si se introduc in dospitor pentru 20-25 de minute. La final se unge suprafata cu ou. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C timp de aproximativ 16-18 minute.
Produse
Umplutură de dovleac
Umplutură termostabilă de dovleac (sub formă de cuburi) pentru produse de patiserie.