Placinta cu ciuperci
Placinta cu ciuperci
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 0.500 | kg | faina |
0.015 | kg | sare | |
0.015 | kg | drojdie | |
0.250 | L | apa | |
0.150 | kg | Zela Pastry | |
Umplutura | 0.300 | kg | Savoury Champignon |
Decor | 0.050 | kg | ou |
Mod de lucru
Ingredientele, exceptie Zela Pastry, se malaxeaza timp de 5 minute la prima viteza si 6 minute la viteza a doua. Aluatul obtinut se lasa 10 minute in repaus apoi se adauga Zela Pastry si se impatureste de 2 ori in 4 cu repaus intre turari, de minim 15 minute. Se lasa la rece aproximativ 20 minute, apoi se intinde in foaie, 5 mm grosime, se adauga umplutura si se ruleaza strans. Se asazaintr-o forma si se da la dospitor pentru 20 minute. La final se unge suprafata cu ou. Se coace la temperatura de 180°C timp de 45 de minute.
Produse
Savoury Champignon
Umplutura vegetală cu ciuperci, gata de utilizat, pentru produse de patiserie.
Zela Pastry
Grăsime tartinabilă vegetală utilizată pentru obținerea aluaturilor foietate.