Pernute cu ciocolată
Pernute cu ciocolată
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 1.000 | kg | faina |
0.040 | kg | Snackmix | |
0.015 | kg | sare | |
0.450 | L | apa rece | |
0.400 | kg | Zela Pastry | |
Umplutura | |||
0.400 | kg | Chocolina Bake |
Mod de lucru
Ingredientele pentru aluat se malaxează timp de 4 minute la prima viteza și 4-5 minute la viteza a doua. Aluatul obținut se lasa timp de 10 de minute în repaus. Se încorporează Zela Pastry, se laminează, se împăturește în trei, se laminează din nou, se împăturește în patru și se dă la rece pentru minim 30 de minute. După racirea aluatului se repetă procesul de împachetare și se da la rece pentru minim 30 de minute. În final, se laminează aluatul la 3 mm grosime. Se decupează aluatul sub formă de pătrat, se adaugă Chocolina Bake, se împăturesc colțurile pe diagonală, se așază în tavă și se coc. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 15 minute.După răcire se decorează.