Pasca cu crema de branza
Pasca cu crema de branza
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 0,100 | kg | Korent Classic Panettone |
Aluat | 0,080 | kg | Zela Creme 70 |
Aluat | 1 | kg | faina de grau 650 |
Aluat | 0,050 | kg | drojdie |
Aluat | 0,010 | kg | sare |
Aluat | 0,200 | kg | zahar |
Aluat | 0,500 | l | apa rece |
Umplutura de branza | 0,600 | kg | Cheesekrem |
Umplutura de branza | 0,350 | kg | Ou |
Umplutura de branza | 0,500 | kg | branza dulce |
Umplutura de branza | 1,100 | l | apa rece |
Umplutura de branza | 0,080 | kg | stafide |
Mod de lucru
Aluat:
Se mixeaza ingredientele, exclusiv Zela Creme timp de 4-5 minute la prima viteza si 5-6 minute la viteza a doua, spre sfarsit adauga-se si Zela Creme. Aluatul se lasa la relaxat timp de 5-10 minute, apoi se divizeaza la 400 g, se modeleaza rotund si se lasa la predospit 5-10 minute.
Umplutura de branza:
Se amesteca ouale cu apa si premixul timp de 3 minute la viteza mica, se adauga branza si se continua mixarea inca 2 minute.
Pregatire:
Fiecare bucata de aluat se imparte in doua parti egale, una pentru foaia de la baza si cealalta pentru fitilele de coronita. Se intinde bine foaia, care se aseaza la baza tavii, si se impleteste coronita ce imbraca marginea tavii. Se lasa la dospit timp de 30-40 minute, iar apoi se toarna pe foaie Umplutura de branza, se unge suprafata cu ou si se da cuptor timp de 45-50 de minute, la temperatura de 170°C.