Pasca
Pasca
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 0.100 | kg | Korent Vanilla Autenthic |
1.000 | kg | faina | |
0.050 | kg | sare | |
0.015 | kg | zahar | |
0.200 | kg | zahar | |
0.400 | L | apa | |
0.050 | kg | Zela Creme 80 | |
Umplutura | 1.200 | kg | Zeela Soft Ser |
1.200 | kg | branza dulce | |
0.010 | kg | stafide | |
Decor | ou |
Mod de lucru
Aluat
Ingredientele pentru aluat se amesteca, exceptie facand Zela Crème 80, se malaxeaza timp de 6-7 minute la prima viteza si 7-8 minute la viteza a doua, pana se obtine un aluat elastic. Zela Crème 80 se adauga in ultimile 2-3 minute de malaxare. Aluatul obtinut se lasa la relaxat timp de 5-10 minute (in functie de temperatura mediului de lucru).
Umplutura
Se omogenizeaza cele doua ingrediente.
Mod de lucru
Aluatul se divizeaza in bucati de 0,250 kg pentru baza si 0,200 kg pentru fitile. Se intinde aluatul pentru baza in 4 foi si se asaza in forme circulare cu diametrul de 24 cm. Se adauga fitilele si se lasa la dospit timp de 25-30 de minute. Dupa dospire, se adauga compozitia de branza, si se unge suprafata cu ou. Coacerea se realizeaza la temperature de 170°C, timp de 40-45 minute.
Produse
Korent Vanilla Authentic
Mix pulverulent pentru specialități obținute din aluaturi dulci cu aromă de vanilie.
Zela Creme
Margarină pentru creme și aluaturi 80%.