Palmieri cu ciocolată
Palmieri cu ciocolată
Aluat
0.050 kg | Snackmix | |
0.600 kg | Zela Pastry | |
1.000 kg | faina tip 480 | |
0.015 kg | sare | |
0.460 l | apa rece |
Umplutura
0.450 kg | Walnussfulle Authentic | |
0.150 kg | alune macinate |
Decor
0.300 kg | Satina Dark |
Mod de lucru
Aluat
Ingredientele, exceptie facand margarina, se malaxeaza timp de 3-5 minute la prima viteza si 3-5 minute la viteza a doua. Aluatul obtinut se lasa 10 minute in repaus , apoi se adauga margarina si se impatureste. Se tureaza, se impatureste in trei, iar se tureaza si se impatureste in patru. Se da la rece pentru o ora , dupa care se reia procesul de impachetare si se da la rece pentru inca o ora.
Pregatire
Dupa racire, aluatul se intinde in foaie de 3 mm grosime, se unge cu apa, se presara umplutura, se impatureste foaia in patru, se taie fasii de 1.5 cm si se modeleaza in forma de palmieri. Se coc la temperatura de 220°C, timp de16-18 minute. Dupa coacere se imerseaza partial in Satina Dark.