Rețete Rețete

Palmieri cu ciocolată

Aluat

0.050 kg   Snackmix
0.600 kg   Zela Pastry
1.000 kg   faina tip 480
0.015 kg   sare
0.460 l   apa rece

Umplutura

0.450 kg   Walnussfulle Authentic
0.150 kg   alune macinate

Decor

0.300 kg   Satina Dark

Mod de lucru

Aluat

Ingredientele, exceptie facand margarina, se malaxeaza timp de 3-5 minute la prima viteza si 3-5 minute la viteza a doua. Aluatul obtinut se lasa 10 minute in repaus , apoi se adauga margarina si se impatureste. Se tureaza, se impatureste in trei, iar se tureaza si se impatureste in patru. Se da la rece pentru o ora , dupa care se reia procesul de impachetare si se da la rece pentru inca o ora.

Pregatire

Dupa racire, aluatul se intinde in foaie de 3 mm grosime, se unge cu apa, se presara umplutura, se impatureste foaia in patru, se taie fasii de 1.5 cm si se modeleaza in forma de palmieri. Se coc la temperatura de 220°C, timp de16-18 minute. Dupa coacere se imerseaza partial in Satina Dark.

Palmieri cu ciocolată