Ochelari cu cacao si cocos
Ochelari cu cacao si cocos
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 0.100 | kg | Korent Panettone |
1.000 | kg | faina | |
0.040 | kg | drojdie | |
0.015 | kg | sare | |
0.100 | kg | zahar | |
0.400-0.450 | l | apa | |
0.020 | kg | Zela Creme 80 | |
Umplutura cu cocos | 0.300 | kg | Cocos Kream |
0.100 | l | apa | |
Umplutura cu cacao | 0.300 | kg | Cacao Kream |
0.100 | l | apa |
Mod de lucru
Aluat
Ingredientele pentru aluat se amesteca, exceptie facand Zela Crema 80, se malaxeaza timp de 4-5 minute la prima viteza si 5-6 minute la viteza a doua. Zela Creme 80 se adauga in ultimele 2-3 minute de malaxare. Aluatul obtinut se intinde in foaie.
Umplutura de cocos
Se omogenizeaza cele doua ingrediente.
Umplutura de cacao
Se omogenizeaza cele doua ingrediente.
Asamblare
Se aplica umplutura de cocos pe jumatate de foaue, in strat subtire si se ruleaza partea umpluta. Se aplica umplutura de cacao pe cealalta jumatate de foaie si se ruleaza. Ruloul se portioneaza, se asaza pe tavi si se introduc la dospitor, pentru 30-35 minute. Dupa dospire se unge suprafata cu ou si se dau la cuptor. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-220°C, timp de 15-18 minute. Dupa coacere se decoreaza cu nuca de cocos.