Melcişori frezaţi
Melcişori frezaţi
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 1000 | g | făină de grâu |
Aluat | 100 | g | Korent Europe |
Aluat | 20 | g | zahăr |
Aluat | 80 | g | drojdie proaspătă |
Aluat | 15 | g | sare |
Aluat | 450 | ml | apă |
Aluat | 80 | g | margarină Zela Creme 80% |
Aluat | 100 | g | Pajets Chocolate |
Decor | 50 | g | nucă de cocos |
Decor | 50 | g | Paletta Coldjel |
Mod de lucru
Se amestecă ingredientele pentru aluat, cu excepţia Zela Creme şi se malaxează timp de 4-5 minute la prima viteză şi 4-5 minute la viteza a doua, în funcţie de cantitatea de aluat. Zela Creme 80% se adaugă în ultimele 2-3 minute de malaxare, iar în ultimul minut se adaugă Pajets Chocolate. Aluatul obţinut se lasă la odihnă 10 minute, apoi se divizează, se modelează, se aşează în tăvi şi se lasă la dospit timp de 30-40 minute. Coacerea se realizează la temperatura de 170°C, timp de 25-30 minute. După coacere se aplică pe suprafaţa produselor, în strat subţire, Paletta Coldjel şi se decorează cu nucă de cocos.