Melci cu umplutura de capsuni
Melci cu umplutura de capsuni
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 100 | g | Korent Classic Europe |
1000 | g | faina | |
50 | g | drojdie | |
100 | g | zahar | |
400 | g | apa | |
80 | g | Zela Creme | |
Umplutura de capsuni | 600 | g | Patissier Strawberry |
200 | g | Presta Vanilla | |
Decor | fistic maruntit | ||
ou |
Mod de lucru
Ingredientele pentru aluat se amestecă, excepție făcând Zela Creme, se malaxează timp de 4-5 minute la prima viteza și 6-8 minute la viteza a doua. Zela Crème se adaugă în ultimile 2-3 minute de malaxare. Aluatul obținut se lasă la relaxat timp de 10-15 minute.
Aluatul se întinde în foaie, se aplică umplutura, se rulează, se porționează și se așaza rulourile în tavă. Se dau la dospitor, pentru 30-40 de minute. După dospire se unge suprafața cu ou și fistic mărunțit. Coacerea se realizează la temperatura de 200-210°C, timp de 16-18 minute.