Inimioare dulci
Inimioare dulci
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 0,100 | kg | Korent Europe |
1,000 | kg | faina | |
0,040 | kg | drojdie | |
0,015 | kg | sare | |
0,100 | kg | zahar | |
0,400 | l | apa | |
0,040 | kg | Zela Creme 80 | |
0,200 | kg | prune confiate, feliate | |
Umplutura | 0,800 | kg | Umplutura de prune |
Decor | 0,100 | kg | ou |
0,100 | kg | Mont Blanc | |
0,200 | kg | aluat fraged, colorat |
Mod de lucru
Ingredientele pentru aluat se amesteca, exceptie facand Zela Crème 80 si prunele confiate, se malaxeaza timp de 4-5 minute la prima viteza si 5-6 minute la viteza a doua, in functie de cantitatea de aluat. Zela Crème 80 si prunele confiate se adauga in ultimile 2-3 minute de malaxare. Aluatul obtinut se intinde in foaie, se aplica Umplutura in strat subtire, se pliaza si se decupeaza in forma de inima. Formele se lasa in dospitor timp de 20-30 de minute. Dupa dospire se unge suprafata cu ou si se decoreaza cu aluat fraged colorat. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-210°C, timp de 16-18 minute. Dupa coacere, se decoreaza marginea cu Mont Blanc.
Produse
Korent Europe
Mix pulverulent pentru specialitati din aluaturi dulci.
Umplutură de prune
Umplutură de prune, gata de utilizat, stabilă la coacere - recomandată pentru produse de patiserie și cofetărie.
Zela Creme
Margarină pentru creme și aluaturi 80%.