Gogosi americane multicolore
Gogosi americane multicolore
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 1000 | g | faina de grau tip 650 |
200 | g | Berlinermix 2000 | |
50 | g | drojdie proaspata | |
200 | g | oua | |
10 | g | sare | |
320 | ml | apa | |
Decor | 800 | g | Fondant |
5 | g | colorant roz | |
50 | g | Scaldis White | |
50 | g | Scaldis Dark |
Mod de lucru
Se amesteca ingredientele pentru aluat si se malaxeaza timp de 4-5 minute la prima viteza si 4-5 minute la viteza a doua, in functie de cantitatea de aluat. Aluatul se lasa la odihna timp de 10 minute, iar apoi se intinde in foaie si se decupeaza la 80 g. Formele obtinute se dau la dospitor pentru 20 minute. Dupa dospire, se prajesc la temperatura de 170 °C cate un minut pe fiecare parte. Dupa racire, se glaseaza cu Fondant colorat si alb, peste care se pune Scaldis White sau Scaldis Dark.