Fantasy Strawberry Tartă
Fantasy Strawberry Tartă
Foaie fragedă
0.125 kg | Bratislava Pastry Mix | |
0.150 kg | faina | |
0.100 kg | Zela Creme | |
0.050 kg | zahar |
Blat
1.000 kg | Fantasy Strawberry Yogurt Cake | |
0.150 kg | ulei | |
0.250 l | apa | |
0.350 oua |
Umplutura de fructe
0.600 kg | Patissier Strawberry |
Decor
Paleta Coldjel |
Mod de lucru
Foaie
Se amestecă toate ingredientele și se mixează până devin un aluat compact și fragil. Aluatul obținut se lasă la rece minimum 60 de minute, după care se laminează.
Blat
Se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 5 minute, la viteza mică.
Asamblare
Aluatul laminat se așază într-o formă de copt 60/40, se acoperă cu un strat de Patissier Strawberry și se toarnă compoziția. Cu ajutorul unui posh prevăzut cu dui, se toarnă pe suprafața compoziției restul de umplutură de fructe. Coacerea se realizează la temperatura de 170°C, timp de 40-45 de minute.