Rețete Rețete

Fantasy Strawberry Tartă

Foaie fragedă

0.125 kg   Bratislava Pastry Mix
0.150 kg   faina
0.100 kg   Zela Creme
0.050 kg   zahar

Blat

1.000 kg   Fantasy Strawberry Yogurt Cake
0.150 kg   ulei
0.250 l   apa
0.350 oua  

Umplutura de fructe

0.600 kg   Patissier Strawberry

Decor

  Paleta Coldjel

Mod de lucru

Foaie
Se amestecă toate ingredientele și se mixează până devin un aluat compact și fragil. Aluatul obținut se lasă la rece minimum 60 de minute, după care se laminează.
Blat
Se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 5 minute, la viteza mică.

Asamblare
Aluatul laminat se așază într-o formă de copt 60/40, se acoperă cu un strat de Patissier Strawberry și se toarnă compoziția. Cu ajutorul unui posh prevăzut cu dui, se toarnă pe suprafața compoziției restul de umplutură de fructe. Coacerea se realizează la temperatura de 170°C, timp de 40-45 de minute.

Fantasy  Strawberry Tartă