Fantasy Strawberry Brioșă
Fantasy Strawberry Brioșă
Compozitie
1.000 kg | Fantasy Strawberry Yogurt Cake | |
0.150 kg | ulei | |
0.250 kg | apa | |
0.350 kg | oua |
Decor
0.200 kg | Rosette | |
0.100 kg | Chocolina White |
Mod de lucru
Compoziție
Se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 5 minute, la viteză mică. Compoziția se toarnă în formele de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 160-170°C, timp de 20-25 de minute.
Decor
Se încălzește Chocolina White la bain-marie și se amestecă cu Rosette spumată.
Produse
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Chocollina White
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de lapte și vanilie, pentru produse de cofetărie și patiserie.