Cupe cu fructe de padure si crema de branza
Cupe cu fructe de padure si crema de branza
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 2000 | g | faina |
80 | g | Snakmix | |
30 | g | sare | |
0.8 | l | apa | |
Margarina pentru laminat | 800 | g | Zela Pastry 80 |
Umplutura | 600 | g | Patissier Forest Fruit |
800 | g | Zeela Soft Ser | |
Decor | Mont Blanc | ||
fructe proaspete |
Mod de lucru
Ingredientele pentru aluat se malaxeaza timp de 4 minute la prima viteza si 4-5 minute la viteza a doua. Aluatul obtinut se lasa timp de 10 de minute in repaus. Se incorporeaza Zela Pastry, se lamineaza, se impatureste in trei, se lamineaza din nou, se impatureste in patru si se da la rece pentru minim 30 de minute. Dupa racirea aluatului se repeta procesul de impachetare si se da la rece pentru alte minim 30 de minute. In final, se lamineaza aluatul la 3 mm grosime. Se decupeaza aluatul in fasii, se impletesc si se asaza in forme circulare. Se adauga umplutura si se introduce in cuptor. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-210°C, timp de 16-18 minute.
Dupa racire se decoreaza.