Cornuri cu unt și vișine
Cornuri cu unt și vișine
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat | 0,100 | kg | Premium Kalacsmix |
1,000 | kg | faina | |
0,050 | kg | drojdie | |
0,400-0,450 | l | apa | |
0,080 | kg | Zela Creme | |
Umplutura | 0,300 | kg | Patisier Sour Cherry |
Decor | |||
ou (spumat) |
Mod de lucru
Ingredientele pentru aluat se amestecă, cu excepția Zela Crème, se malaxează timp de 4-5 minute la prima viteză și 6-8 minute la viteza a doua. Zela Crème se adaugă în ultimele 2-3 minute de malaxare. Aluatul obținut se lasă la relaxat timp de 10-15 minute, apoi se divizează la 0,100 kg și se lasă la predospit timp de 10 minute. Fiecare bilă de aluat se întinde în foaie triunghiulară, se așază umplutura și se rulează. Cornurile se dau la dospitor, pentru 30-35 de minute. După dospire se unge suprafața cu ou. Coacerea se realizează la temperatura de 200-210°C, timp de 14-16 minute.
Produse
Premium Kalacsmix
Mix pulverulent pentru obținerea specialităților din aluaturi dulci.