Tort Paradis cu fistic
Tort Paradis cu fistic
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie de lamaie | 1,200 | kg | Fantasy Lemon Cake |
0,200 | kg | ulei | |
0,230 | kg | apa | |
0,320 | kg | oua | |
Crema de vanilie | 1,000 | kg | Rosette |
2,000 | kg | Presta Vanilla Cold | |
Umplutura de fructe | 0,800 | kg | Fruit Filling Red Cherry |
Crema de fistic | 1,200 | kg | Rosette (spumata) |
2,200 | kg | Chocolatier Pistacchio | |
Glazura | 0,800 | kg | Miroir Aroma Neutral |
Decor | Bon Ton | ||
flori liofilizate |
Mod de lucru
Foaie de lamaie
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5-7 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 7-8 minute.
Crema de vanilie
Rosette se spumeaza si se amesteca cu Presta Vanilla Cold.
Crema de fistic
Se incalzeste Chocolatier Pistacchio si se amesteca cu frisca spumata.
Glazura
Rosette se incalzeste pana la punctul de fierbere si se amesteca cu Chocolatier Nocciola Bake, se raceste usor si se glazureaza.
Mod de ansamblare
- Blat
- Crema de vanilie
- Umplutura de fructe
- Blat
- Crema
- Umplutura de fructe
- Blat
- Crema de fistic
- Glazura
- Decor