Fruit Cake
Fruit Cake
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0,500 | kg | Fantasy Lemon Cake |
0,175 | kg | oua | |
0,175 | kg | ulei | |
0,125 | kg | apa | |
Crema Nocciola | 0,800 | kg | Rosette |
0,500 | kg | Chocolatier Nocciola Bake | |
Crema orange&mango | 0,100 | kg | Fruit Filling Orange |
0,200 | kg | Fruit Filling Mango | |
0,700 | kg | Panna Cotta | |
Glazura | 0,200 | kg | Rosette |
0,400 | kg | Chocolatier Nocciola Bake | |
Decor | Bon Ton | ||
Alune de padure, jumatati |
Mod de lucru
Foaie
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 6-7 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 180°C, timp de 5-6 minute. Dupa racire se decupeaza dreptunghiular.
Crema Nocciola
Rosette se spumeaza apoi se adauga Chocolatier Nocciola Bake si se incorporeaza lejer. Compozitia se toarna in formele de silicon, ocupand ¾ din inaltime. Se da la rece.
Crema de orange&mango:
Se incalzeste Panna Cotta si se adauga pe rand, Fruit Filling Orange si Fruit Filling Mango. Dupa omogenizare, compozitia se toarna in forma peste Crema Nocciola bine racita si se acopera cu blat. Se da la rece.
Glazura
Rosette se incalzeste pana la punctul de fierbere si se amesteca cu Chocolatier Nocciola Bake, se raceste usor si se glazureaza.
Mod de ansamblare in forme de monoportie
- Crema Nocciola
- Crema orange&mango:
- Blat
- Glazura
- Decor