Rețete Rețete

Fruit Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0,500 kg Fantasy Lemon Cake
0,175 kg oua
0,175 kg ulei
0,125 kg apa
Crema Nocciola 0,800 kg Rosette
0,500 kg Chocolatier Nocciola Bake
Crema orange&mango 0,100 kg Fruit Filling Orange
0,200 kg Fruit Filling Mango
0,700 kg Panna Cotta
Glazura 0,200 kg Rosette
0,400 kg Chocolatier Nocciola Bake
Decor Bon Ton
Alune de padure, jumatati

Mod de lucru

Foaie

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 6-7 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 180°C, timp de 5-6 minute. Dupa racire se decupeaza dreptunghiular.

Crema  Nocciola

Rosette se spumeaza apoi se adauga Chocolatier Nocciola Bake si se incorporeaza lejer. Compozitia se toarna in formele de silicon, ocupand ¾ din inaltime. Se da la rece.

Crema de orange&mango:

    Se incalzeste Panna Cotta si se adauga pe rand, Fruit Filling Orange si Fruit Filling Mango. Dupa omogenizare, compozitia se toarna in forma peste Crema Nocciola bine racita si se acopera cu blat. Se da la rece.

    Glazura

    Rosette se incalzeste pana la punctul de fierbere si se amesteca cu Chocolatier Nocciola Bake, se raceste usor si se glazureaza.

    Mod de ansamblare in forme de monoportie

    • Crema Nocciola
    • Crema orange&mango:
    • Blat
    • Glazura
    • Decor
    Fruit Cake