Rețete Rețete

Colorful Easter

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie menta 1,000 kg Mint Cake
0,450 kg oua
0,450 kg ulei
Blat de ciocolata 0,375 kg Vero Dark Select
0,150 kg ulei
0,150 kg oua
0,150 kg apa
Crema de lamaie 0,200 kg Fruit Filling Lemon
0,400 kg Rosette
0,300 kg Rosette
0,300 kg Arabesque Blanc 29
Crema de ciocolata si biscutiti 0,200 kg Zeesan Neutral
0,200 l apa
1,000 kg Rosette
0,500 kg Chocolatier Chocobisc

Mod de lucru

Foi de menta

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5-6 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 180°C, timp de 6-8 minute.

Blat de ciocolata

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 180°C, timp de 6-7 minute.

Crema de lamaie

Arabesque Blanc 29 se incalzeste la bain-marie iar apoi se amesteca cu Rosette si Panna Cotta spumate. La final se dauga Fruit Filling Lemon si se omogenizeaza. 

Crema de ciocolata si biscuiti

Se hidrateaza Zeesan-ul si se amesteca cu restul ingredientelor.

Mod de ansamblare

  • foaie de menta
  • crema de ciocolata si biscuiti
  • blat de ciocolata
  • crema de lamaie
  • foaie de menta
  • glazura
  • decor
Colorful Easter