Colorful Easter
Colorful Easter
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie menta | 1,000 | kg | Mint Cake |
0,450 | kg | oua | |
0,450 | kg | ulei | |
Blat de ciocolata | 0,375 | kg | Vero Dark Select |
0,150 | kg | ulei | |
0,150 | kg | oua | |
0,150 | kg | apa | |
Crema de lamaie | 0,200 | kg | Fruit Filling Lemon |
0,400 | kg | Rosette | |
0,300 | kg | Rosette | |
0,300 | kg | Arabesque Blanc 29 | |
Crema de ciocolata si biscutiti | 0,200 | kg | Zeesan Neutral |
0,200 | l | apa | |
1,000 | kg | Rosette | |
0,500 | kg | Chocolatier Chocobisc |
Mod de lucru
Foi de menta
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5-6 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 180°C, timp de 6-8 minute.
Blat de ciocolata
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 4-5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 180°C, timp de 6-7 minute.
Crema de lamaie
Arabesque Blanc 29 se incalzeste la bain-marie iar apoi se amesteca cu Rosette si Panna Cotta spumate. La final se dauga Fruit Filling Lemon si se omogenizeaza.
Crema de ciocolata si biscuiti
Se hidrateaza Zeesan-ul si se amesteca cu restul ingredientelor.
Mod de ansamblare
- foaie de menta
- crema de ciocolata si biscuiti
- blat de ciocolata
- crema de lamaie
- foaie de menta
- glazura
- decor