Winter flavours
Winter flavours
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie umeda de ciocolata | 1.500 | kg | Vero Dark Select |
0.600 | kg | oua | |
0.600 | kg | ulei | |
0.600 | kg | apa | |
Crema de portocale si mango | 0.500 | kg | Rosette |
0.300 | kg | Panna Cotta | |
0.250 | kg | Fruit Filling Orange Cream | |
0.150 | kg | Fruit Filling Mango | |
Cremeux de caramel si scortisoara | 0.500 | kg | Caramel |
0.200 | kg | Panna Cotta | |
0.500 | kg | Rosette | |
0.020 | kg | scortisoara | |
Glazura si decor | Miroir Aroma Neutral | ||
Arabesque Noir 58 | |||
baton scortisoara |
Mod de lucru
Foaie umeda de ciocolata
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 7-8 minute.
Crema de portocale si mango
Panna Cotta se alifiaza cu telul pentru 3 minute. Se incorporeaza Fruit Filling Orange Cream , Fruit Filling Mango iar la final se adauga Rosette spumata si se omogenizeaza.
Cremeux de caramel si scortisoara
Rosette si Panna Cotta se spumeaza, se adauga Caramel –ul, scortisoara si se omogenizeaza.
Mod de ansamblare
- blat
- crema de portocale si mango
- blat
- cremeux de caramel si scortisoara
- glazura
- decor