Rețete Rețete

Winter flavours

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie umeda de ciocolata 1.500 kg Vero Dark Select
0.600 kg oua
0.600 kg ulei
0.600 kg apa
Crema de portocale si mango 0.500 kg Rosette
0.300 kg Panna Cotta
0.250 kg Fruit Filling Orange Cream
0.150 kg Fruit Filling Mango
Cremeux de caramel si scortisoara 0.500 kg Caramel
0.200 kg Panna Cotta
0.500 kg Rosette
0.020 kg scortisoara
Glazura si decor Miroir Aroma Neutral
Arabesque Noir 58
baton scortisoara

Mod de lucru

Foaie umeda de ciocolata

    Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de  4 -5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 7-8 minute.

    Crema de portocale si mango

    Panna Cotta se alifiaza cu telul pentru 3 minute.  Se incorporeaza Fruit Filling Orange Cream , Fruit Filling Mango iar la final se adauga  Rosette spumata si se omogenizeaza.

    Cremeux de caramel si scortisoara

    Rosette si Panna Cotta se spumeaza, se adauga Caramel –ul, scortisoara si se omogenizeaza.

    Mod de ansamblare

    • blat
    • crema de portocale si mango
    • blat
    • cremeux de caramel si scortisoara
    • glazura
    • decor
    Winter flavours