Visul Caiselor
Visul Caiselor
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Reţetă blat | 355 | g | Muffin Conc |
Reţetă blat | 600 | g | ulei vegetal din floarea sorelui |
Reţetă blat | 525 | g | făină de grâu |
Reţetă blat | 600 | ml | apă |
Reţetă blat | 600 | g | zahăr |
Cremă | 200 | g | Paletta Apricot |
Cremă | 200 | g | ouă |
Cremă | 200 | g | Krem Line White Choco |
Decor | 50 | g | Scaldis Dark |
Mod de lucru
Pentru obţinerea blatului, se mixează timp de 5 minute, cu paleta, la viteză medie, toate ingredientele. Compoziţia obţinută se toarnă în forme şi se introduce în cuptor. Coacerea se realizează la temperatura de 175°C timp de 35-40 minute. Pentru cremă, se mixează ingredietele până la omogenizare şi se fierbe amestecul la Bain Marie până devine uşor consistent. După răcire, se glasează blatul şi se realizează decorul.