Tort Padurea Neagra
Tort Padurea Neagra
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat negru | 0.180 | kg | Browncake Mix |
0.100 | kg | apa rece | |
0.030 | l | ulei | |
Sarlota | 0.050 | kg | Zeesan Choco |
0.075 | kg | apa rece | |
0.150 | kg | Rosette | |
Crema de ciocolata | 0.150 | kg | Krem Line White Choco |
0.100 | kg | Satina White | |
0.150 | kg | Rosette | |
0.200 | kg | cirese | |
Decor | 0.30 | kg | Rosette |
0.30 | kg | Satina Dark | |
0,20 | kg | cirese |
Mod de lucru
Blat
Ingredientele pentru blat se mixeaza timp de 7-8 minute la viteza mare si 1 minut la viteza mica. Compozitia obtinuta se toarna in forma de tort si se coace la temperatura de 180*C, timp de 35-40 de minute. Dupa racire, blatul se imparte in trei parti egale.
Sarlota
Se mixeaza ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare.
Crema de ciocolata
Se mixeaza usor, pana la omogenizare Krem Line White Choco si Rosette semispumata, iar apoi se incorporeaza Scaldis White incalzit. La sfarsit se adauga Frutapaste Sour Cherry si se amesteca fara sa se omogenizeze.
Decor
Pe blatul de la baza se aplica crema de cicolata, se adauga al doilea blat, se intinde in strat uniform Sarlota, se aseaza ultimul blat si se da la rece pentru minim 45 de minute. Dupa racire, se imbraca tortul intr-un strat subtire de Rosette si se decoreaza.
Produse
Satina White
Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Satina Dark
Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Satina White
Cuvertură de lapte, sub formă de dropsuri, pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Browncake Mix
Mix pulverulent pentru prepararea foilor de prăjituri cu cacao, de post.
Gama Krem Line
Cremă de cofetărie pe bază de grăsimi vegetale utilizată pentru decorare și glazură.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
Satina Dark
Cuvertură de cacao, sub formă de dropsuri pentru glazurarea și decorarea produselor de cofetărie și patiserie.
Browncake Mix
Mix pulverulent pentru prepararea foilor de prăjituri cu cacao, de post.