Tort Eveniment
Tort Eveniment
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 300 | g | Genoise ES |
Blat | 300 | g | ouă |
Cremă de fructe | 250 | g | Arabesque 29 |
Cremă de fructe | 500 | g | Rosette |
Cremă de fructe | 50 | g | Fruit Filling Peach |
Sirop | 200 | ml | apă |
Sirop | 60 | g | zahăr |
Sirop | 5 | g | Flavour Vanilla |
Decor | 1 | kg | Icing |
Decor | 500 | g | Fructe proaspete |
Decor | 5 | g | Mentă |
Mod de lucru
Blatul:
Se mixează ingredientele timp de 7 minute, la viteza mare. Compoziția se toarnă în într-o forma circulară și se coace la 180°C timp de 45 minute.
Cremă de fructe:
Se topește Arabesque 29, se amestecă cu Rosette, iar la final se adaugă Fruit Filling Peach.