Tort Dobos
Tort Dobos
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie umeda de caramel | 0.300 | kg | Genoise Caramel |
0.300 | kg | oua | |
Crema Toffi | 0.500 | kg | Krem Line Toffi |
0,500 | kg | Rosette | |
Glazura si deoor | 0.200 | kg | Krem Line Toffi |
0.050 | kg | alune macinate |
Mod de lucru
Foaie umeda
Se spumeaza ingredientele timp de 5 minute, la viteza mare. Compozitia obtinuta se toarna in mod egal, in 2 tavi tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la 220°C, timp de 3 minute. Dupa coacere, se decupeaza foile cu o forma circulara de tort cu diametrul de 18 sau 20 cm, rezultand 8 foi.
Crema Toffi
Se topeste la bain marie Krem Line Toffi,se adauga Rosette semispumata si se omogenizeaza.
Produse
Genoise Caramel
Mix pentru blaturi, foi de ruladă şi pandişpan cu aromă de caramel.
Gama Krem Line
Cremă de cofetărie pe bază de grăsimi vegetale utilizată pentru decorare și glazură.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).