Rețete Rețete

Tort cu vanilie si caramel sarat

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 0.375 kg Vero Dark Select
0.150 kg ulei de floarea soarelui
0.150 kg ouă
0.150 L apă
Crema 0.500 kg Cream Choco Vanilla
0.500 kg Rosette
Umplutura caramel 0.200 kg Cream Salted Caramel
Glazura si decor 0.150 kg Caramel

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de  5-7  minute la viteza medie. Compozitia se toarna într-o tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la 180 °C, timp de 14- 16 minute. Dupa coacere si racire, se decupeaza 4 blaturi cu diametrul de 20 cm.

Crema

    Se  amesteca Cream Choco Vanilla cu Rosette spumata. 

    Umplutura caramel

    Se insereaza in stratul de crema.

     

    Tort cu vanilie si caramel sarat

    Produse

    Cream Salted Caramel

    Umplutura termostabila de caramel sarat pentru produse de patiserie si cofetarie gata de utilizat.