Tort cu vanilie si caramel sarat
Tort cu vanilie si caramel sarat
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 0.375 | kg | Vero Dark Select |
0.150 | kg | ulei de floarea soarelui | |
0.150 | kg | ouă | |
0.150 | L | apă | |
Crema | 0.500 | kg | Cream Choco Vanilla |
0.500 | kg | Rosette | |
Umplutura caramel | 0.200 | kg | Cream Salted Caramel |
Glazura si decor | 0.150 | kg | Caramel |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza cu paleta ingredientele timp de 5-7 minute la viteza medie. Compozitia se toarna într-o tava 60/40, tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la 180 °C, timp de 14- 16 minute. Dupa coacere si racire, se decupeaza 4 blaturi cu diametrul de 20 cm.
Crema
Se amesteca Cream Choco Vanilla cu Rosette spumata.
Umplutura caramel
Se insereaza in stratul de crema.
Produse
Cream Salted Caramel
Umplutura termostabila de caramel sarat pentru produse de patiserie si cofetarie gata de utilizat.