Rețete Rețete

Tort cu foi de miere și ciocolată albă

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0.300 kg Honey Cake
0.150 kg oua
0.150 kg ulei
Crema cu ciocolata alba 0.450 kg Rosette
0.200 kg Panna Cotta
0.250 kg Arabesque Blank 29
Decor 0.100 kg blat maruntit
0.100 kg Paleta Coldjel

Mod de lucru

Blat

Se mixează toate ingredientele la viteza
medie 4-5 minute, se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se
realizează la temperatura de 200ºC, timp de 5-6 minute. După răcire, foaia se decupează cu o forma circulară, rezultâ nd 8 foi.

Crema cu ciocolata alba

Se spumează Panna Cotta, se adaugă Rosette spumată și ciocolată topită la bain marie.

Tort cu foi de miere și  ciocolată albă