Tort cu foi de miere și ciocolată albă
Tort cu foi de miere și ciocolată albă
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0.300 | kg | Honey Cake |
0.150 | kg | oua | |
0.150 | kg | ulei | |
Crema cu ciocolata alba | 0.450 | kg | Rosette |
0.200 | kg | Panna Cotta | |
0.250 | kg | Arabesque Blank 29 | |
Decor | 0.100 | kg | blat maruntit |
0.100 | kg | Paleta Coldjel |
Mod de lucru
Blat
Se mixează toate ingredientele la viteza
medie 4-5 minute, se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se
realizează la temperatura de 200ºC, timp de 5-6 minute. După răcire, foaia se decupează cu o forma circulară, rezultâ nd 8 foi.
Crema cu ciocolata alba
Se spumează Panna Cotta, se adaugă Rosette spumată și ciocolată topită la bain marie.