Rețete Rețete

Tort cu ciocolata si capsuni

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 0.160 kg zahar
0.140 kg faina
0.190 kg oua
0.060 kg apa
0.060 kg Biscuitmix Padispan
Creama de ciocolata 0.250 kg Arabesque Blank 29
0.250 kg Rosette
0.150 kg Panna Cotta
Umplutura de fructe 0.300 kg Fruitful Strawberry
Sirop 0.100 kg zahar
0.120 L apa
0.005 kg Flavour Vanilla
Decor 0.200 kg Rosette
capsuni proaspete

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza ingredientele cu paleta timp de 5-7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o forma circulara, sprayata cu Carlex. Coacerea se relizeaza la temperatura de 180C, timp de 30-35minute.

Crema de ciocolata

Se topeste la bain-marie Arabesque, se adauga Panna Cotta si se omogenizeaza. La final se incorporeaza Rosette.

Sirop

Apa se fierbe cu zaharul. La final se adauga Flvour Vanilla.

Tort cu ciocolata si capsuni

Produse

Biscuitmix Pandispan

Mix pulverulent pentru pre­pa­ra­rea blaturilor de tort, foi­lor de ruladă și che­cu­rilor.

Panna Cotta

Crema desert tratata UHT

FruitFul Blueberry

Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Black Currant

Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Strawberry

Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Red Cherry

Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Mango

Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Orange Cream

Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Lemon Cream

Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Pear

Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Panna Cotta

Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).

FruitFul Black Cherry

Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul

Umpluturi cu un conținut mare de fructe, utilizate în produse de cofetărie și patiserie.