

Tort cu ciocolata si capsuni
Tort cu ciocolata si capsuni
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 0.160 | kg | zahar |
0.140 | kg | faina | |
0.190 | kg | oua | |
0.060 | kg | apa | |
0.060 | kg | Biscuitmix Padispan | |
Creama de ciocolata | 0.250 | kg | Arabesque Blank 29 |
0.250 | kg | Rosette | |
0.150 | kg | Panna Cotta | |
Umplutura de fructe | 0.300 | kg | Fruitful Strawberry |
Sirop | 0.100 | kg | zahar |
0.120 | L | apa | |
0.005 | kg | Flavour Vanilla | |
Decor | 0.200 | kg | Rosette |
capsuni proaspete |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza ingredientele cu paleta timp de 5-7 minute la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o forma circulara, sprayata cu Carlex. Coacerea se relizeaza la temperatura de 180C, timp de 30-35minute.
Crema de ciocolata
Se topeste la bain-marie Arabesque, se adauga Panna Cotta si se omogenizeaza. La final se incorporeaza Rosette.
Sirop
Apa se fierbe cu zaharul. La final se adauga Flvour Vanilla.

Produse
Biscuitmix Pandispan
Mix pulverulent pentru prepararea blaturilor de tort, foilor de ruladă și checurilor.
Panna Cotta
Crema desert tratata UHT
FruitFul Blueberry
Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Black Currant
Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Strawberry
Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Red Cherry
Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Mango
Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Orange Cream
Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Lemon Cream
Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Pear
Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Panna Cotta
Cremă desert tratată UHT, 10% grăsime.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
FruitFul Black Cherry
Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul
Umpluturi cu un conținut mare de fructe, utilizate în produse de cofetărie și patiserie.