Tort cu ciocolata
Tort cu ciocolata
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 300 | g | Genoise Caramel |
Blat | 300 | g | ouă |
Crema de ciocolata | 100 | g | Arabesque 72 |
Crema de ciocolata | 150 | g | Rosette |
Crema de ciocolata | 50 | g | Patissier Sour Cherry |
Crema de frisca | 200 | g | Rosette |
Crema de frisca | 100 | g | Patissier Sour Cherry |
Sirop | 200 | ml | apa |
Sirop | 60 | g | zahar |
Sirop | 5 | g | Flavour Rum |
Decor | 300 | g | Miroir Choco |
Decor | 50 | g | Bianca Meringue |
Decor | 50 | ml | apa |
Decor | 25 | g | zahar pudra |
Decor | 50 | g | Arabesque 58 |
Mod de lucru
Blat
Se mixeaza ingredientele timp de 10 minute, la viteza mare. Compozitia se toarna in intr-o forma circulara si se coace la 180°C timp de 45 minute.
Crema de ciocolata
Se topeste pe Baian Marie Arabesque 72, se adauga Rosette si Patissier Sour Cherry.
Crema de frisca
Se spumeaza Rosette si se amesteca neomogen cu Patissier Sour Cherry.
Decor
Se spumeaza Bianca Meringue cu zaharul si apa, timp de 10 minute, iar apoi se amesteca cu Arabesque topita.
Produse
Gama Patissier
Umplutură cu fructe, recomandată pentru produse de patiserie și cofetărie.
Genoise Caramel
Mix pentru blaturi, foi de ruladă şi pandişpan cu aromă de caramel.