Tort cu caramel si pere
Tort cu caramel si pere
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat de cacao | 0.160 | kg | Genoise cacao Intense |
Blat de cacao | 0.160 | kg | oua |
Crema Chocobisc | 0.200 | kg | Chocolatier Chocobisc |
Crema Chocobisc | 0.200 | kg | Rosette |
Umplutura de fructe | 0.600 | kg | Fruit Filling Pear |
Crema Caramel | 0.200 | kg | Panna Cotta |
Crema Caramel | 0.100 | kg | Rosette (lichida) |
Crema Caramel | 0.200 | kg | Rosette (spumata) |
Crema Caramel | 0.100 | kg | Caramel Dulce de Leche |
Sirop | 0.100 | l | apa |
Sirop | 0.100 | kg | zahar |
Sirop | 0.020 | kg | Flavour Rum |
Sirop | 0.040 | kg | coniac |
Glazurare si decor | Paletta Coldjel | ||
Glazurare si decor | decoratiuni din ciocolata | ||
Glazurare si decor | Caramel Dulce de Leche | ||
Glazurare si decor | Pere |
Mod de lucru
Blat de cacao
Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in forma circular. Coacerea se realizeaza timp de 30 –35 de minute la temperature de180°C.
Crema Chocobisc
Se spumeaza Rosette , se adauga Chocolatier Chocobisc si se amesteca partial.
Crema caramel
Panna Cotta , Rosette lichida si Caramelul se mizeaza pana la omogenizare. La final,se incorporeaza Rosette spumata si se amesteca usor.
Asamblare
• Blat
• Sirop
• Crema Chocobisc
• Blat
• Sirop
• Umplutura de fructe
• Crema Caramel
• Glazura
Produse
Caramel
Umplutură de caramel cremoasă pentru produse de cofetărie și patiserie.
Genoise Cocoa Intense
Mix pentru blaturi, foi de ruladă şi pandişpan cu cacao.
FruitFul Blueberry
Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Black Currant
Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Strawberry
Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Red Cherry
Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Mango
Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Orange Cream
Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Lemon Cream
Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Pear
Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).
FruitFul Black Cherry
Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul
Umpluturi cu un conținut mare de fructe, utilizate în produse de cofetărie și patiserie.