Toffee Tango Raspberry
Toffee Tango Raspberry
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 500 | g | Toffee Velvet Cake |
325 | g | oua | |
65 | g | ulei | |
90 | g | apa | |
Jeleu zmeura | 1200 | g | Paletta Neutral |
500 | g | zmeura proaspata | |
Crema alune de padure | 500 | g | Chocolatier Nocciola Bianca |
500 | g | Panna Cotta | |
500 | g | Rosette | |
100 | g | Zeesan Neutral | |
125 | g | apa |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează cu telul ingredientele timp de 4-5 minute la viteza mare. Compoziția se toarnă în rama 30/20, tapetată cu hârtie de copt. Coacerea se realizează la temperatura de 200°C, timp de 10 minute.
Jeleu de zmeură
Zmeura proaspată se spală, se taie în jumătați și se așază în forma de silicon. Se încălzește Palleta Neutral până devine fluidă, apoi se toarnă în formă peste zmeură proaspată. Forma se dă la congelator.
Cremă alune de pădure
Zeesan Neutral se hidratează cu apă, apoi se adaugă Rosette spumată și se omogenizează. Se încălzește Chocolatier Nocciola Bianca și Panna Cotta și se încorporează în Rosette. Compoziția se toarnă peste jeleu, se așază blatul de Toffee Velvet Cake și se congelează.
Mod de ansamblare
- Jeleu de zmeură
- cremă alune de padure
- blat