Rețete Rețete

Tartă cu mere și caramel

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat fraged 0.180 kg faina
0.180 kg Bratislava Pastry Mix
0.005 kg drojdie
0.300 kg Zela Creme
0.080 kg apa
Blat 0.250 kg Genoise Caramel
0.175 kg ou
0.075 kg ulei
Umplutura 0,600 kg Fuirful Apple XL
Decor mere
caramel (bucati)
Paletta Coldjel

Mod de lucru

Aluat fraged

Se mixează toate ingredientele până devine o compoziție compacta și fragilă. Aluatul obținut se lasă la rece minim 60 de minute.

Blat

Ingredientele se mixează cu telul, pentru 8-10 minute la viteză mare.

Mod de lucru
Aluatul fraged se întinde în foie și se îmbracă o forma circulară. Pe mijlocul foii se adaugă Apple XL și se acoperă cu compoziția de blat. Coacerea se realizează timp de 35-40 de minute, la temperatura de 170-180°C. După răcire se decorează.

Tartă cu mere și caramel

Produse

FruitFul Blueberry

Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Black Currant

Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Strawberry

Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Red Cherry

Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Mango

Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Orange Cream

Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Lemon Cream

Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Pear

Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul Black Cherry

Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.

FruitFul

Umpluturi cu un conținut mare de fructe, utilizate în produse de cofetărie și patiserie.