Tartă cu mere și caramel
Tartă cu mere și caramel
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Aluat fraged | 0.180 | kg | faina |
0.180 | kg | Bratislava Pastry Mix | |
0.005 | kg | drojdie | |
0.300 | kg | Zela Creme | |
0.080 | kg | apa | |
Blat | 0.250 | kg | Genoise Caramel |
0.175 | kg | ou | |
0.075 | kg | ulei | |
Umplutura | 0,600 | kg | Fuirful Apple XL |
Decor | mere | ||
caramel (bucati) | |||
Paletta Coldjel |
Mod de lucru
Aluat fraged
Se mixează toate ingredientele până devine o compoziție compacta și fragilă. Aluatul obținut se lasă la rece minim 60 de minute.
Blat
Ingredientele se mixează cu telul, pentru 8-10 minute la viteză mare.
Mod de lucru
Aluatul fraged se întinde în foie și se îmbracă o forma circulară. Pe mijlocul foii se adaugă Apple XL și se acoperă cu compoziția de blat. Coacerea se realizează timp de 35-40 de minute, la temperatura de 170-180°C. După răcire se decorează.
Produse
FruitFul Blueberry
Umplutură cu 70% conținut afine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Black Currant
Umplutură cu 70% conținut de coacăze negere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Strawberry
Umplutură cu 70% conținut de căpșuni, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Red Cherry
Umplutură cu 70% conținut de cireșe, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Mango
Umplutură cu 70% conținut de mango, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Orange Cream
Cremă de portocală cu 25% portocale, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Lemon Cream
Cremă de lămâie cu 70% suc de lămâie, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Pear
Umplutură cu 70% conținut de pere, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul Black Cherry
Umplutură cu 70% conținut de vișine, stabilă la coacere și congelare-decongelare, pentru produse de cofetărie și patiserie.
FruitFul
Umpluturi cu un conținut mare de fructe, utilizate în produse de cofetărie și patiserie.