Rețete Rețete

Rulada Yogo

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie de rulada 0.350 kg Genoise Cocoa Intense
0.350 kg oua
Crema 0.400 kg Rap Yogofresh
0.100 L apa

Mod de lucru

Foaie de rulada

Se mixeaza ingrediedientele timp de 8 - 10 minute la viteza mare a mixerului. Compozitia obtinuta se toarna in tava tapetata cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la 220C, timp de 5 minute.

Crema

Se mixeaza Rap Yogofresh si apa la viteza mare timp de 3-4 minute, pana la omogenizare. Se intinde crema pe toata suprafata foii, se ruleaza si se da la rece timp de 30-40 de minute.

Rulada Yogo

Produse

Genoise Cocoa Intense

Mix pentru blaturi, foi de ruladă şi pandişpan cu cacao.

Rap Yogofresh

Cremă instant cu aromă de iaurt.