Rulada cu ciocolata
Rulada cu ciocolata
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie | 0.300 | kg | Genoise Cocoa Intense |
0.300 | kg | oua | |
Crema | 1.000 | kg | Chocolina Cream&Cover |
0.500 | kg | Rosette | |
Glazura | 0.500 | kg | Chocolina Cream&Cover |
Mod de lucru
Foaie
Se mixează ingredientele cu telul la viteza mare, timp de de 8 minute. După mixare compoziția se toarnă într-o tavă 60/40 tapetată cu hârtie de copt. Se coace la temperatura de 220°C timp de 4-5 minute.
Cremă
Se spumează Rosette și se amestecă cu Chocolina Cream&Cover, topită.
Glazură
Se încălzește Chocolatina Cream&Cover la bain-marie, până la temperatura de 35-40°C.
Produse
Chocollina Cream&Cover
Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de ciocolată neagră, pentru produse de cofetărie și patiserie.
Genoise Cocoa Intense
Mix pentru blaturi, foi de ruladă şi pandişpan cu cacao.
Rosette
Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).