Rețete Rețete

Rulada cu ciocolata

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 0.300 kg Genoise Cocoa Intense
0.300 kg oua
Crema 1.000 kg Chocolina Cream&Cover
0.500 kg Rosette
Glazura 0.500 kg Chocolina Cream&Cover

Mod de lucru

Foaie
Se mixează ingredientele cu telul la viteza mare, timp de de 8 minute. După mixare compoziția se toarnă într-o tavă 60/40 tapetată cu hârtie de copt. Se coace la temperatura de 220°C timp de 4-5 minute.


Cremă
Se spumează Rosette și se amestecă cu Chocolina Cream&Cover, topită.


Glazură
Se încălzește Chocolatina Cream&Cover la bain-marie, până la temperatura de 35-40°C.

Rulada cu ciocolata

Produse

Chocollina Cream&Cover

Umplutură pe bază de grăsimi, cu textură cremoasă și gust intens de ciocolată neagră, pentru produse de cofetărie și patiserie.

Genoise Cocoa Intense

Mix pentru blaturi, foi de ruladă şi pandişpan cu cacao.

Rosette

Bază pentru cremă aerată dulce cu grăsime vegetală, tratată UHT (imitație de frișcă).