Prăjitură Pistachio
Prăjitură Pistachio
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Reţetă pandişpan | 355 | g | Muffin Conc |
Reţetă pandişpan | 600 | g | ulei vegetal |
Reţetă pandişpan | 600 | ml | apă |
Reţetă pandişpan | 600 | g | zahăr |
Reţetă pandişpan | 100 | g | Patissier Forest Fruits |
Reţetă pandişpan | 525 | g | făină de grâu |
Reţetă cremă | 200 | g | Zeesan Neutral |
Reţetă cremă | 280 | ml | apă |
Reţetă cremă | 1000 | ml | Rosette |
Reţetă cremă | 4 | g | colorant verde |
Decor | 80 | g | Scaldis White |
Decor | 60 | g | fistic |
Mod de lucru
Pentru obţinerea pandişpanului, se mixează toate ingredientele cu paleta, timp de 5 minute, la viteza medie. Compoziţia obţinută se toarnă în forme dreptunghiulare, pătrate sau rotunde şi se introduce în cuptor la temperatura de 175°C timp de 35-40 minute. Crema se obţine prin mixarea uşoară a Zeesan-ului dizolvat în apă cu Rosette spumată. După răcirea pandişpanului, se aplică pe suprafaţa acestuia crema obţinută, după care se dă la rece pentru minim 4 ore. La final se realizează decorul.