Prajitura Marlenka
Prajitura Marlenka
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Foaie umeda de caramel | 1.500 | kg | Genoise Caramel |
Foaie umeda de caramel | 0.900 | kg | oua |
Foaie umeda de caramel | 0.600 | kg | ulei |
Crema Marlenka | 0.600 | kg | Arabesque Blanc 29 |
Crema Marlenka | 0.700 | kg | Rosette |
Crema Marlenka | 0.500 | kg | Panna Cotta |
Crema Marlenka | 0.300 | kg | Caramel dulce de leche |
Decor | 0.300 | kg | nuca macinata |
Decor | 0.200 | kg | Glazura de cacao pentru cofetarie |
Mod de lucru
Foaie umeda de caramel:
Se mixeaza ingredientele cu paleta, timp de 5 minute, la viteza medie.Compozitia obtinuta se toarna in mod egal, in 3 tavi tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la 220°C, timp de 5 minute.
Crema Marlenka:
Se topeste pe Bain Marie Arabesque Blanc 29, se adauga Panna Cotta si se amesteca pana la omogenizare. Se incorporeaza Rosette spumata, se adauga Caramelul si se amesteca partial.
Ansamblare:
- Foaie umeda caramel
- Crema Marlenka
- Foaie umeda caramel
- Crema Marlenka
- Foaie umeda caramel
- Crema Marlenka
Prajitura se decoreaza si portioneaza, dupa racire.