Prajitura cu portocale si ciocolata
Prajitura cu portocale si ciocolata
Reteta
Grup | Greutate / Volum | Unitate | Produs |
---|---|---|---|
Blat | 150 | g | Chocorangooo |
Blat | 150 | g | zahar |
Blat | 100 | g | faina 480 |
Blat | 100 | ml | apa rece |
Blat | 100 | ml | ulei |
Blat | 100 | g | oua |
Crema de portocale | 300 | g | Panna Cotta |
Crema de portocale | 150 | g | Rosette |
Crema de portocale | 150 | g | Fruit Filling Orange |
Decor | 100 | g | Fruit Filling Orange |
Decor | 3 | g | Curls Dark |
Decor | 3 | g | Twist Green |
Decor | 20 | g | portocale |
Mod de lucru
Blat:
Se mixeaza cu paleta toate ingredientele timp de 5 minute la viteza medie. Compozitia se toarna intr-o tava de cozonac si se coace timp de 40-50 de minute la temperatura de 160° C.
Crema de portocale:
Panna Cotta si Rosette se spumeaza separat, iar apoi se combina, se adauga Fruit Filling Orange si se amesteca pana la omogenizare.
Decor:
Dupa racire, blatul se imparte in 3 parti egale. Pe foia de la baza si pe foaia din mijloc se aplica cate un strat uniform de crema. La final se realizeaza decorul si se da la rece pentru minim 4 ore.